Maatwerk

Maatwerk

The sky is the limit!

Bij de ‘MAATWERK-REIZEN’ is echt alles mogelijk. 100% maatwerk. CYCLOsportive kan fietsreizen organiseren over de hele wereld. The sky is the limit. Wil jij naar Peru, dan gaan we dat regelen. Wil jij van links naar rechts door de Pyreneeën fietsen? Komt in orde. Wil jij met jouw bedrijf een dag fietsen in Nederland, België of Duitsland? Inclusief een inspirerende spreker? Onderweg een lunch en afsluiten met een goed diner? Het kan allemaal. We bespreken samen wat alle wensen zijn en stellen op basis van het beschikbare budget jouw droomreis samen.

Hoe ziet een maatwerk reis eruit?

– Waar de reis naartoe moet gaan
– Hoeveel km per dag je wilt fietsen
– Of je van heel veel hoogtemeters houdt of niet
– In welke periode je op reis wilt
– Wat je verwacht van de accommodatie
– etc etc

Met al jouw input stellen wij jouw droomreis samen. Bouwen we op maat routes, geheel afgestemd op jouw niveau en wensen. Gaan we op zoek naar DE perfecte accommodatie om te genieten van een aantal dagen fietsen waar je maar wilt. Zorgen we dat er desgewenst deskundige en ervaren begeleiding aanwezig is. Kleden we jouw reis helemaal aan zoals jij wilt (bagagetransport, transfers luchthaven, vervoer van de fietsen, huren van fietsen etc. etc.)

Een maatwerk-reis is ideaal voor bedrijven die met een groep werknemers of een groep relaties op een mooie plek een aantal dagen willen gaan fietsen. Dat kan in Nederland, maar ook bijvoorbeeld in de Ardennen of de Eifel. Misschien wil je met een aantal relaties naar de Tour de France. Maar ontbreekt het aan de tijd om dit te regelen.

CYCLOsportive ontzorgt van A tot Z. Ook fietsclubs kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld de planning van een trainingskamp. Maatwerk is niet alleen geschikt voor grote groepen of bedrijven, ook kleinere gezelschappen, bijvoorbeeld een vriendengroep (vanaf 4 personen) kunnen bij ons aankloppen.

Een reis plannen en organiseren kost tijd en energie. Tijd en energie die je veel liever aan andere dingen wilt besteden. Bijvoorbeeld aan fietsen of aan tijd doorbrengen met familie en/of vrienden. Waardevolle dingen!
Bij CYCLOsportive hebben we de ervaring in huis om jouw fietsreis tot in de puntjes te verzorgen. Hebben een groot netwerk aan ondersteunende partijen (gidsen, hotels, fietsverhuurders, begeleiders, locals met kennis van de mooiste routes etc.).

Doen we dit voor het eerst? Nee, de afgelopen jaren vinden steeds meer groepen ons om voor hen een maatwerk-reis te plannen. Wij richten ons vooral op Italië. Voor ons het beloofde fietsland, maar laat dat je niet tegenhouden. In het verleden hebben we al mooie reizen mogen uitvoeren naar o.a. Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, België en Duitsland.

Wil je deze reis boeken?

Vraag hier de offerte aan

Maatwerk Offerte

Stap 1 van 2

DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ

0