Over Ons

Over Ons

passie voor fietsen

Fietsen is voor sommigen een tijdverdrijf, een onderbreking van hun gewone leven. Maar voor CYCLOsportive is het ons gewone leven. Als jouw fietsgids, reisorganisator en verbinder zorgen wij dat jij je losmaakt van jouw alledaagse wereld, zodat je kunt onderdompelen in de prachtige omgeving waarin we fietsen. Bij CYCLOsportive ontzorgen wij van A tot Z en voel je je voor even een klein beetje prof.

 

Team Cyclosportive

GERRIT
VERMEULEN

EIGENAAR/BEGELEIDER

JOHN
HICKOX

MECHANIEKER/BEGELEIDER

LEO
V/D VELDE

MECHANIEKER

MICHELE
SOMERS

MASSEUR/BEGELEIDER

MARTIN
PAIJMANS

MASSEUR

EMIL
V/D WAL

MECHANIEKER/BEGELEIDER

PASCAL
V/D KRAATS

BEGELEIDER

LEENDERT
VERWEIJ

BEGELEIDER

JANET
STERKEN

MASSEUR/BEGELEIDER

JEROEN
HOP

BEGELEIDER

Vacatures

Mechanieker

Als mechanieker ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud aan de fietsen van onze gasten. Wij verwachten niet dat je voor de deelnemers het groot onderhoud gaat doen. We verwachten dat onze gasten met een fiets op reis gaan die in topconditie is.

Toch kan er altijd iets gebeuren. Een lekke band, een rem die niet helemaal lekker remt of een vervelend tikkend geluid bij het schakelen. Heerlijk als onze gasten dan jou aan kunnen spreken om even naar hun fiets te kijken.

Heb jij aantoonbaar ervaring als mechanieker en heb je zin om ons team te versterken? Ben je naast heel erg handig, ook sociaal vaardig en vind je het leuk om met een groep mensen op pad te zijn? Ben je geen fietser, maar vind je het alleen heel erg leuk om aan fietsen te sleutelen? Dat kan ook natuurlijk. In dat geval ben je tijdens de ritten bestuurder van de volgwagen.

Lijkt zo’n (werk)vakantie jou wel wat? Neem dan snel contact met ons op.

Vanuit CYCLOsportive ontvang je als teamlid een dagvergoeding en bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan de Granfondo die gekoppeld is aan de reis waarop je als mechanieker aanwezig bent. Samen met de andere teamleden reis je naar de bestemming. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf de ritten die we rijden mee te fietsen en heb je daarin een rol als begeleider van de gasten. In overleg met de masseur maken we een schema voor het besturen van de volgwagen.

Stuur ons een mail met jouw ervaring, relevante diploma’s en motivatie naar: gv@cyclosportive.nl

0