Cima Coppi

25 MEI - 4 JUNI

€2950,- per persoon

Deze reis is nog te boeken

Cima Coppi

Cima Coppi is een adembenemende fietsavontuur dwars door het noorden van Italië! Jij vliegt naar Milaan, eenmaal in Milaan aangekomen, staat er een bus op je te wachten, klaar om je rechtstreeks naar de startplaats Como te brengen.

Gedurende 8 dagen, met een welverdiende rustdag inbegrepen, ga jij de uitdaging aan en streep je talloze adembenemende, uitdagende, en legendarische beklimmingen van je bucketlist om uiteindelijk in het sprookjesachtige Venetië aan te komen.

Na een nacht in Venetië brengt onze bus je naar de luchthaven, en begin je aan de laatste laatste etappe terug naar huis begint. Met een koffer vol blijvende herinneringen!

Over de reis

Acht dagen met epische ritten. Overnachtingen in drie of vier sterren hotels waar jij kan genieten van de Italiaanse keuken. Onder deskundige begeleiding van CYCLOsportive. Reis in luxe met slechts handbagage naar Milaan. Wij vervoeren bagage en fiets. De volgwagen is tijdens de ritten altijd in de buurt om jou te ondersteunen!

Hoogtepunten (o.a.):
• Ghisallo
• Passo Mortirolo
• Passo Pordoi
• Monte Grappa

Krijg je hier nu al kippenvel van? Schrijf je dan snel in!

Bij al onze reizen geven wij aan voor welk niveau fietser de reis geschikt is.
De reis kan 1, 2, 3 of 4 bergen krijgen om aan te geven hoe zwaar de reis is. 

Hoe Ziet de reis eruit?

CYCLOsportive wil dat de deelnemers maximaal genieten. We nemen sportvoeding mee, er is een masseur aanwezig. De aanwezige mechanieker zorgt voor de fiets. We zorgen voor prachtige routes. Die we met de fietsgids en onder begeleiding van de volgwagen gaan fietsen. Jij hoeft alleen maar te fietsen, de rest regelen wij!

– Technische ondersteuning
– Bagage transport van hotel naar hotel
– Vlucht AMS-Milaan
– Vlucht Venetië-AMS
– Transfers van en naar de luchthaven
– Minimaal 1x sportmassage
– Sportdrank en repen van Powerbar
– Goodiebag (met o.a. Kalkman Energy food, korting op verschillende producten van o.a. Tactic, La Machine en Koersplaat en nog veel meer leuks)
– Begeleide ritten
– Routeboek
– Fietsshirt van CYCLOsportive (Tactic)
– Alle overnachtingen
– Ontbijt & diner
– Volgwagen

– Drank genuttigd ter plaatse
– Lunch

Met CYCLOsportive zullen we verblijven in drie of vier sterren hotels. Overnachten in stijl, op mooie plekken waar het prachtig is om na een dag fietsen aan te komen. Uiteraard moet er ’s avonds goed gegeten worden. Dat zullen we doen in het restaurant van het hotel of in een goed restaurant in de stad waar we verblijven.

Dag 1:
Voor de deelnemers is dit de reisdag naar Como. Na het diner zullen we de groep informeren over het programma.

Dag 2:
Op dag 2 zullen we om 8.30 uur vertrekken voor de eerste groepsrit. Een rit van 125 km met 2180 hoogtemeters. Onderweg bedwingen we de Ghisallo en zullen we een bezoek brengen aan de Madonna del Ghisallo. HET bedevaartsoort voor fietsers.
Rit: 125 km met 2180 hoogtemeters

Dag 3:
Op dag 3 zullen we om wederom om 8.30 uur starten met de rit. Een rit naar Ponte di Legno. De dag van de Passo Mortirolo! De fiets lever je na de rit in bij de mechanieker en de masseur staat voor je klaar om de benen weer helemaal in orde te maken voor dag 4.
Rit: 118 km met 2380 hoogtemeters

Dag 4:
Na het ontbijt starten we aan een korte rit naar Lago di Santa Giustina. Onderweg beklimmen we de Passo di Tonale. Een rit van 60 km met 960 hoogtemeters
Rit: 60 km met 960 hoogtemeters

Dag 5:
Welverdiende rustdag aan het Lago di Santa Giustina.

Dag 6:
Op dag zes wederom een topdag op de fiets. Vanuit Lago di Santa Giustina zet jij koers naar Corvara in het hart van de Dolomieten. De Passo Mendola en Passo Gardena zullen onderweg bedwongen worden op een rit van 115 km met 3130 hoogtemeters
Rit: 115 km met 3130 hoogtemeters

Dag 7:
Als het goed is, is het lichaam moe en schreeuwt er een stem in jouw hoofd om rust. Maar het lichaam is inmiddels gewend aan het ritme. Zodra je weer gaat fietsen, is het vermoeide gevoel snel weg en kan je weer genieten van een prachtige rit. Vanuit Corvara beklim je de Passo Campolongo, vervolgens de Pordoi en de Passo Fedaia! WOW! Na 87 km krijgen de benen weer de verdiende rust.
Rit: 87 km met 2430 hoogtemeters

Dag 8:
Nog twee dagen mag jij genieten van al het moois wat Nood-Italië jou als fietser de bieden heeft. Een rit van 102 km met 2380 hoogtemeters brengen jou naar Feltre. Onderweg passeer je de toppen van de Passo Duran en Passo Staulanza.
Rit: 102 km met 2380 hoogtemeters

Dag 9:
Nog één dag op de fiets, nog één dag genieten! Op deze dag fiets jij naar het eindpunt van jouw fietsreis, Venetië. De dag begint met een geweldige beklimming van de Monte Grappa. Na deze klim wordt er nog maar weinig geklommen. Uitbollen naar Piazza San Marco in Venetië!
Rit: 120 km met 1750 hoogtemeters

Dag 10:
Aan al het goede komt een einde. Met een koffer vol herinneringen vertrek jij weer naar huis. Tot een volgende keer!

Kunnen genieten en presteren hand in hand gaan? Wij vinden van wel. Ja, je moet in goede conditie zijn om deel te nemen aan Cima Coppi. Moet je een halve prof zijn? Nee! Omdat we een rustdag plannen halverwege de reis, kan iedere getrainde fietser deze uitdaging aan!

Wil je deze reis boeken?

Route

route-cima-coppi

Sport medisch certificaat

Om deel te kunnen nemen aan de reis is het verplicht om een medisch certificaat te laten ondertekenen bij een Sport Medisch Centrum. Een sport medische keuring kost geld, maar het is oh zo belangrijk om te weten of je gezond kan deelnemen. Via de aanvullende verzekering van veel verzekeringsmaatschappijen krijg je zo’n keuring geheel of gedeeltelijk vergoed. Om het jou makkelijk te maken zijn we met CYCLOsportive samenwerkingen aangegaan met verschillende Sport Medische Centra in Nederland. Klik op de knop om te zien met welke partijen wij samenwerken en waar jij het medisch certificaat kan laten ondertekenen.

De gasten waarderen onze reizen met een 9,2

0