GF IL Lombardia

9 Okt - 14 Okt

€1425,- per persoon

Deze reis is nog te boeken

GF IL Lombardia

Ontdek de betoverende schoonheid van Lombardije tijdens onze exclusieve fietsreis in oktober! Sluit je aan bij Cyclosportive terwijl we het idyllische Comomeer verkennen en ons onderdompelen in de zoete levensstijl van de regio.

Mis deze unieke kans niet om Lombardije op een onvergetelijke manier te ervaren, met Cyclosportive Travel als je gids naar de mooiste fietsavonturen en de meest betoverende landschappen. Boek nu en maak je klaar voor een reis vol passie, schoonheid en fietsplezier!

CYCLOsportive is officieel partner van GF Il Lombardia.

Op deze reis is er plek voor 14 deelnemers.

Over de reis

Uiteraard brengen we tijdens onze reis een bezoek aan het bedevaartsoord voor fietsers, de kapel Madonna del Ghisallo. Vervolgens nemen we je mee op de meest adembenemende routes, langs schilderachtige wegen en door pittoreske dorpjes. Onderweg stoppen we op schitterende plekken om te genieten van een heerlijke lunch en authentieke Italiaanse koffie.

Hoogtepunten (o.a.):
• Madonna del Ghisallo
• Ronde van Lombardije profs
• GF Il Lombardia
• Comomeer

Krijg je nu al zin om de zomer te verlengen? Schrijf je dan snel in!

Bij al onze reizen geven wij aan voor welk niveau fietser de reis geschikt is.
De reis kan 1, 2, 3 of 4 bergen krijgen om aan te geven hoe zwaar de reis is. 

Hoe Ziet de reis eruit?

CYCLOsportive wil de deelnemers maximaal laten genieten. We halen de startbewijzen voor je op in Como. We nemen (indien gewenst) sportvoeding mee, er is een masseur aanwezig.
De aanwezige mechanieker zorgt voor de fiets. We zorgen voor prachtige routes. Die we met de fietsgids en onder begeleiding van de volgwagen gaan fietsen. We stoppen op mooie plekken voor een kop koffie en/of lunch. Jij hoeft alleen maar te fietsen, de rest regelen wij!

– Technische ondersteuning
– Minimaal 1x sportmassage
– Startbewijs
– Chip tijdregistratie
– Exclusief voor deze reis ontworpen t-shirt
– Sportdrank van Powerbar
– Goodiebag (met o.a. Kalkman Energy food, korting op verschillende producten van o.a. Tactic, La Machine en Koersplaat en nog veel meer leuks)
– Begeleiding bij ritten
– Vijf overnachtingen
– Ontbijt en diner

  • Drank genuttigd ter plaatse
  • Sportvoeding (kan worden bijgeboekt, kosten € 35,-)
  • Daglicentie a 10,- euro

CYCLOsportive maakt gebruik van Powerbar sportvoeding. Wij nemen repen, gels en sportdrank (energybar, drinkgel en isotone drank) mee.

Let op: Om deel te mogen nemen aan de Granfondo dienen de deelnemers in het bezit te zijn van een medisch certificaat (op dag van deelname niet ouder dan 1 jaar).
Deelnemers hebben de mogelijkheid om zich 3 maanden d.m.v een inspanningstest en trainingsschema te laten begeleiden. De trainingsbegeleiding is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden: gv@cyclosportive.nl.

Met CYCLOsportive zullen we verblijven in een fietsvriendelijk hotel in de nabije omgeving van de start. Op 8 km van de start hebben wij een prachtige accommodatie gevonden: Agriturismo Cassinazza.
Uiteraard moet er ’s avonds goed gegeten worden. Dat zullen we doen in het restaurant van het hotel.

Dag 1:
Voor de deelnemers is dit de reisdag naar Orsenigo bij het Comomeer. Na het diner zullen we de groep informeren over het programma.

Dag 2:
Op dag 2 zullen we om 9.30 uur vertrekken voor een groepsrit. We rijden een mooie rit van 77 km. Onderweg zullen we stoppen voor een lekker kop koffie en zullen we lunchen. Na de rit staat de masseur voor je klaar om de benen te masseren. De mechanieker zal indien nodig de fietsen checken.
Groepsrit van 77 km

Dag 3:
Op dag 3 zullen we om 10.30 uur vertrekken voor een groepsrit. We rijden een mooie rit van 65 km. Onderweg stoppen we bij Agriturismo Sant Anna voor een heerlijke lunch. Na de rit kunnen de deelnemers zich laten masseren of laat de mechanieker nog even naar jouw fiets kijken.
Groepsrit van 65 km

Dag 4:
Dag 4 is de dag dat de profs hun Ronde van Lombardije fietsen. We maken in de ochtend een korte rit van ± 30 km. Met de auto vertrekken we naar Asso. We fietsen vanuit Asso naar de Madonna del Ghisallo, bezoeken het kerkje (een waar bedevaartsoord voor fietsers). Daarna is er genoeg tijd om bij de profs te gaan kijken. Afhankelijk van de route die de profs zullen afleggen, zullen we een mooie plek uitzoeken. Einde van de middag zullen wij voor jou de startbewijzen ophalen in Cantu.
Groepsrit van 30 km

Dag 5:
Vroeg ontbijten en de laatste voorbereidingen treffen voor de GF Il Lombardia. Op de fiets gaan we naar de start. Ons hotel ligt 8 km van de start.
GF Il Lombardia!

Dag 6:
Aan al het mooie komt een einde. Op dag 6 reizen de deelnemers weer naar huis.

Wil jij meer of minder kilometers maken voorafgaand aan de Granfondo? Dat kan. Informeer bij de reisleiding naar alternatieve routes. We helpen jou graag!

Kort-kort zal hier naar alle waarschijnlijkheid nog de dresscode zijn. Lekker nazomeren in Noord-Italië! In de zon genieten van een kop koffie en buiten op het terras lunchen. Het kan allemaal nog in oktober! Wil je de natte herfst in Nederland even ontvluchten? Dan is dit jouw reis!

Wil je deze reis boeken?

Sport medisch certificaat

Om deel te kunnen nemen aan de reis is het verplicht om een medisch certificaat te laten ondertekenen bij een Sport Medisch Centrum. Een sport medische keuring kost geld, maar het is oh zo belangrijk om te weten of je gezond kan deelnemen. Via de aanvullende verzekering van veel verzekeringsmaatschappijen krijg je zo’n keuring geheel of gedeeltelijk vergoed. Om het jou makkelijk te maken zijn we met CYCLOsportive samenwerkingen aangegaan met verschillende Sport Medische Centra in Nederland. Klik op de knop om te zien met welke partijen wij samenwerken en waar jij het medisch certificaat kan laten ondertekenen.

De gasten waarderen onze reizen met een 9,2

0